Міністерство сільського господарства РФ пропонує своїм економічним партнерам приєднатися до масштабного очищення від іноземної продукції, яка потрапила під санкції. Про це повідомив голова державного органу Олександр Ткачов.

Очільник міністерства вимагає жорстких санкційних дій від країн-партнерів по Євразійському економічному союзу - Казахстану, Киргистану та Вірменії, повідомляє delo.ua.

"Тоді ми відкриємо дорогу сумлінним інвесторам, виробникам, від цього тільки виграють усі", - вважає Ткачов.

Окрім знищення продуктів у державах-партнерах він запропонував повністю заборонити ввезення іноземних квітів та кондитерських виробів на територію Росії, а також відмовитись від імпортних виноматеріалів.

Читайте також: Росія в Сирії спробує створити ще одну псевдодержаву - розвідка США

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Наразі імпортну продовольчу продукцію, яка потрапила під внутрішні російські санкції, знищують прямо на кордоні країни, закопуючи в землю або спалюючи.