Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що у разі прохання від сирійської сторони його країна може ввести збройний контингент для боротьби з "Ісламською державою".

У четвер міністр закордонних справ Сирії Валід аль-Муаллем розповів, що країна може звернутися за військовою допомогою до Росії у боротьбі з терористами "Ісламської держави". Він заявив, що така необхідність може з'явитися найближчим часом.

"Якщо буде звернення, то в рамках двосторонніх контактів, двостороннього діалогу воно, зрозуміло, буде обговорюватися і розглядатися. Поки про все це гіпотетично говорити складно", - розповів Пєсков сьогодні на прес-конференції.

Раніше офіційні особи Росії спростовували будь-яку участь своїх військових у бойових діях на Ближньому Сході. В інтернеті з'явились фотодокази присутності контрактників РФ у Сирії. Урядовці це пояснили наданням консультацій армії Асада.

Читайте також: Ісламіста застрелили у Берліні за напад з ножем на поліцейського

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Сам президент країни Башар Асад повідомляв, що США не має шансів у протистоянні терористам, а його головним союзником є саме Росія.