За ніч на суботу з Хорватії через угорську територію до Австрії прибули 6700 нелегалів.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Влада припускає, що протягом дня на територію країни в'їдуть ще кілька тисяч біженців. За останні дні кількість нових біженців в Австрії була незначною через перекриття кордонів низкою країн.

Тим часом міністр оборони Угорщини Іштван Сімічко прийняв рішення про мобілізацію військовослужбовців запасу, щоб взяти під контроль ситуацію з напливом біженців. Резервісти, насамперед, будуть спрямовані у військові частини для заміни військових, які були залучені до охорони державних кордонів.

Читайте також: Туреччина витратила на біженців більше $ 7 мільярдів

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, Угорщина заявила про завершення зміцнення колючим дротом 41 кілометри кордону з Хорватією, намагаючись зупинити потік мігрантів з цієї країни.

При цьому прем'єр-міністр Хорватії Зоран Мілановіч заявив, що країна буде продовжувати перенаправляти мігрантів до угорського кордону.