Учням середніх класів Австралії викладатимуть сучасне програмування замість історії та географії. Таку навчальну реформу ухвалило Міністерство освіти країни.

Міністр освіти Австралії Кристофер Пайн розповів, що кодувати учні розпочнуть вже у п'ятому класі, а повноцінний курс програмування вивчатимуть з сьомого класу, повідомляє Mashable.

Такі реформи направленні на адаптацію учнів у сучасних умовах економіки, де передовими є інновації та наука. Зміни є частиною загальнонаціональної програми по скороченню програми навчального процесу. Вартість освітньої реформи складе для Австралії 12 млн. австралійських доларів.

Читайте також: Тюлень осідлав кита у Австралії (фото)

Лідер опозиції країни Тоні Ебботт висловився негативно з цього приводу. Він вважає, що учням не потрібні такі знання у ранньому віці та країна не має наміру відправляти їх в 11 років на роботу.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще