Уряд Кенії тимчасово закрив усі державні школи в країні. 12 мільйонів дітей пішли на позачергові канікули і не зможуть вчитися, поки триває тритижневий страйк вчителів, передає ВВС.

Приватним школам було також наказано припинити заняття, проте їм вдалося оскаржити рішення уряду в суді, тому два мільйони кенійських школярів все-таки продовжать навчання.

У неділю президент країни Ухуру Кеніата виступив з телезверненням, в якому заявив, що в уряду немає грошей на підвищення зарплат вчителям.

Читайте також: У Чилі скасували понад 300 авіарейсів через страйк

Профспілка вчителів Кенії, у свою чергу, підтвердила рішучість продовжувати страйк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, президент США Барак Обама оголосив про готовність влади, банків та благодійних організацій виділити на розвиток африканських країн додатково понад один мільярд доларів.