Сирійські антиурядові бойовики з мінометів обстріляли територію російського посольства в Сирії.

Як повідомили сьогодні в МЗС РФ, мінометний снаряд впав на територію посольства Росії в Дамаску 20 вересня близько 9.00.

Відзначається, що снаряд пішов глибоко в землю і не заподіяв шкоди.

"Його великий уламок з маркуванням був згодом витягнутий викликаними на місце події сирійськими саперами. Зараз з'ясовується, яким чином снаряд потрапив до рук бойовиків", - йдеться в повідомленні.

За даними МЗС РФ, мінометний обстріл російського посольства проведений з боку району Джобар, де окопалися антиурядові бойовики, які не відносять себе до прихильників "Ісламської держави".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в районі сирійського аеродрому в Латакії перебувають російські військові, які, за твердженням РФ, залучені до охорони і відновленню злітної смуги для доставки військових вантажів.