У мережу виклали ролик дивних вогнів у небі над США. Чоловік з Сан-Дієго зняв вогні в нічному небі, що вишикувалися в трикутник.

Уфологи помітили, що вогники разюче схожі з легендарним міфічним "чорним трикутником". Вважається, що якісь трикутні об'єкти час від часу безшумно літають над населеними пунктами по всьому світі. Як правило, "чорний трикутник" складається з декількох вогників, пише The Mirror.

Вперше подібний об'єкт був зафіксований в небі над Бельгією в березні 1990 року. Уфологи розгледіли в ньому НЛО, а скептики - бойовий літак, створений за секретної технології. Проте в 1993 році подібний об'єкт був помічений в небі над Англією. Пізніше британські ВПС опублікували звіт про невідомі літаючі об'єкти, включивши в нього і "чорний трикутник".

Читайте також: В американській пустелі створили модель Сонячної системи (відео)

Нагадаємо, що в США востаннє міфічні вогники бачили в 1997 році в небі над Аризоною.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще