Велика кількість опадів, які випали пізно ввечері 22 вересня в Туреччині, стали причиною повені в популярному курортному місті Бодрум, розташованому на узбережжі Егейського моря в провінції Мугла.

Автомобілі плавали в вируючих потоках води, повідомляє Todays Zaman.

Відзначається, що сама злива тривала три години. Однак викликана нею повінь заподіяла сильних збитків місту, в якому курортний сезон закінчується.

За словами влади, щонайменше, 20 автомобілів потонули в стрімких потоках води. Доступ до багатьох вулицях був також заблокований через повень.

Як повідомили в турецькій службі з пошуку і порятунку AKUT, деякі водії, що знаходилися в салоні автомобілів, опинилися в небезпечній пастці. Рятувальники з AKUT разом з пожежними врятували близько 40 осіб, які опинилися в підтоплених оселях.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Іран пообіцяв знищити Ізраїль за чверть століття

Повінь пошкодила десятки житлових будівель, а також промислових підприємств. Вісім чоловік були доставлені в державну лікарню Бодрума.

Нагадаємо, раніше в Польщі після сильного урагану почалася повінь.