Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард рекомендувала президентові Білорусі Олександру Лукашенку "переорієнтувати політику" країни в ході обговорення можливих кредитів .

Про це пише УНІАН.

"Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард і президент Олександр Лукашенко зустрілися, щоб розглянути економічну ситуацію в Білорусі та обговорити перспективи підтримуваної МВФ програми", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Мінську пройшла багатотисячна акція проти Лукашенка (фото)

Лагард привітала певний прогрес, досягнутий останнім часом у зміцненні рамкової політики в Білорусі, але підкреслила, що необхідна більш глибока переорієнтація політики.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Згідно інформації, вона вказала Лукашенку на вже наявні рекомендації місії МВФ, що нещодавно завершилася.

Нагадаємо, наприкінці червня 2015 глава Мінфіну Білорусі Володимир Амарін розповів, що Мінськ підготував ​​"дорожню карту" реформ, які є однією з умов виділення нового кредиту МВФ у розмірі до трьох мільярдів доларів.