Афганські військові повернули під свій контроль стратегічно важливе місто Кундуз. Його захопили таліби ще в понеділок, 28 вересня.

Про це пише CNN.

"Афганські силовики вже контролюють Кундуз. Зараз проводиться зачистка міста від терористів, які зазнали важких втрат", - повідомив сьогодні вранці прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Афганістану Седік Седіккі.

Читайте також: "Талібан" захопив стратегічно важливу фортецю Кундуза

25 вересня, сотні бойовиків екстремістського руху "Талібан" з декількох напрямів пішли в атаку стратегічно важливого міста Кундуз на півночі Афганістану.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Вчора, бойовики "Талібану" захопили стратегічно важливу фортецю Бала-Хиссар в місті Кундуз на півночі Афганістану, відбивши її в урядових сил. Спецназ з коаліції НАТО в Афганістані вступив у бій з талібами.

Останнім значущим опорним пунктом армії залишався аеропорт.

Нагадаємо, лікарня в місті ледве встигає приймати цивільних і військових поранених. Дороги заміновані, а електро- і водопостачання обірвано.