У Тверській області РФ затриманий підозрюваний у вбивстві депутата Закзборів Миколи Попова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як заявив представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін, вбивця - "65-річний житель селища Мирного Торжокского району Тверської області, який працював у колгоспі під керівництвом Миколи Попова".

Затриманий уже дає свідчення про обставини того, що сталося. Чоловік пояснив вбивство неприязними стосунками з Поповим.

Читайте також: МВС вимагає арешту екс-заступника голови "Нафтогазу" Кацуби

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, голова колгоспу "Мир" був убитий неподалік від селища Спас Торжокського району Тверської області Росії. Його застрелили з мисливської рушниці.

Микола Попов був депутатом Законодавчих зборів по Торжокському виборчому округу, працював членом постійного комітету Тверської області з економіки, аграрної та промислової політики. Попов був членом депутатської фракції "Єдина Росія", був довіреною особою Володимира Путіна на виборах глави держави. Депутату було 69 років.