Ксьондз і теолог Кшиштоф Олаф Харамса з Польщі, який є членом ватиканської Конгрегації науки віри, зізнався, що є гомосексуалістом. У Ватикані дуже обурені такою заявою.

Сьогодні речник католицького центру всього світу заявив, що заява Харамса була "серйозною та безвідповідально". Річ у тім, що поляк зробив цю промову за день до початку синоду єпископів у Ватикані, пише DW.

Священик заявив, що він роками був вимушений приховувати свою орієнтацію, адже він викладач Папського григоріанського університету і спеціалізується на філософії. У Ватикані вже повідомили про звільнення від обов'язків Харамса. Він більше не зможе займати свою посаду у Ватикані.

Читайте також: У Лондоні заарештували президента ОПЕК

В інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera Харамса зізнався, що знав про те, що його відсторонять від обов'язків. Але він має мету зрушити з місця "параноїчну" церкву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Священик запевняє, що католичні закони обмеження у коханні є не людськими, та сподівається, що своїм прикладом змусить гомосексуалістів усього світу не приховувати свою орієнтацію.