На півдні Франції продовжує зростати кількість жертв повеней. За останніми даними, жертвами стихії стали 19 осіб, пише Le Figaro.

Серед загиблих є британець, італієць і португалець.

У свою чергу, видання Nice Matin пише, що дев'ятнадцятою загиблою може бути українка. Тіло 22-річної дівчини знайшли на набережній Круазет. Негода застала її у підземному паркінгу.

Зауважимо, інші французькі ЗМІ не наводять даних про національність останньої зі знайдених жертв.

Дві людини досі вважаються зниклими безвісти, їх пошуки тривають.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Як заявив міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов, у зв'язку з повенями в країні оголошена "виняткова мобілізація" громадських служб.

Читайте також: Тіла майже сотні біженців викинуло на узбережжя Лівії

Вранці на Лазурному березі працювали більше 560 пожежників і понад 300 поліцейських і жандармів. Крім того, до ліквідації наслідків негоди залучені представники місцевої влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 16 загиблих.

Сильні дощі пройшли на французькій Рив'єрі в суботу ввечері. Згідно з оцінками метеорологів, у місті Ніцца за два дні випали 10% від річних опадів.

Річка Браг вийшла з берегів, її вода залила довколишні міста та села. Приблизно 10 тисяч будинків в регіоні залишились без електрики в неділю ввечері, більшість із них у Каннах.