Найпопулярніше шоу про автомобілі у світі Top Gear вийде з новими випусками навесні наступного року разом із новим ведучим. Видання The Independent повідомляє, що канал ВВС вже ухвалив контракт з Крісом Евансом.

Наразі Еванс є радіоведучим на ВВС-2. Він буде працювати у Top Gear протягом двох сезонів по вісім епізодів. За це британець отримає три млн. фунтів стерлінгів.

Новий ведучий запевнив, що формат його шоу відрізнятиметься від того, яке вів Джеремі Кларксон. Він також залишив без відповіді питання, чи будуть у телепрограмі ще ведучі.

"Вони як група Three Stooges, як Bee Gees. Але я не вони, я це я. Зараз я сольний виконавець, я сам по собі, так що, сформую я команду чи ні?", - залишив інтригу Еванс.

Нагадаємо, що контракт із попереднім ведучим Кларксоном у ВВС вирішили не продовжувати після цікавого інциденту. Під час зйомок останнього сезону він вдарив продюсера шоу через холодну іжу у готелі.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Легендарний французький модель'єр продає "Палац бульбашок"

Кларксона відсторонили від зйомок. До нього приєднались двоє інших ведучих Річард Хаммонд і Джеймс Мей. Наразі усі троє готуються до запуску власного автомобільного шоу House of Cars та ведуть переговори із Netflix.