Прес-секретар Пентагону Пітер Кук заявив про наміри обговорити з РФ питання безпеки у повітряному просторі Сирії. Москва погодилась прийняти участь в обговоренні, повідомляє ВВС.

Раніше офіційні представники Сполучених Штатів запевняли, що не будуть співпрацювати з Росією у боротьбі проти "Ісламської держави". Однак голова Міноборони Ештон Картер розповів, що можуть розглядатися виключно питання безпеки солдат.

"Міністерство оборони отримало офіційну відповідь від російського міністерства на пропозицію обговорити безпеку повітряних операцій в небі над Сирією", - розповів Пітер Кук про реакцію РФ на пропозицію.

Раніше московські чиновники просили у США дані про розташування бойовиків "ІДІЛ у Сирії". Після відмови вони заявили, що американці не вважають "Ісламську державу" терористами.

Читайте також: На російському каналі Путіна показали під час "прогулянок з Гітлером"

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Армія РФ офіційно допомагає військам диктатора Башара Асада надалі утримувати владу у країні. Попри заяви про боротьбу з тероризмом, більшість російських ракет влучають у повстанські сили країни та по мирним мешканцям.