Армія Башара Асада звільнила від терористів долину Кин, що у 25 кілометрах від міста Ідліб. Про це повідомив сьогодні сирійський генерал Самір Сулейман.

"Повністю звільнена невелика долина Кин на півночі провінції Хама. Тут розташовано близько десяти населених пунктів, під нашим натиском вони залишені бойовиками", - заявив він.

Також офіційний представник держави розповів про звільнення від терористів міста Аль-Бахса у провінції Хама. Він відзначив допомогу російської армії на цьому завданні.

За інформацією від Сулеймана, у провінції Хама все ще можуть ховатися терористи "Ісламської держави" у підземних схованках.

Читайте також: Росія розбомбила позиції Вільної армії Сирії

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Зазначимо, російська армія офіційно допомагає армії президента Башара Асада утримувати диктатуру у країні. Світові політики неодноразово повідомляли про чисельні бомбардування повстанців та мирного населення російськими ракетами. У Москві наголошують на бойових діях лише проти ІДІЛ.