Один з українців побував у Туреччині на 7-му Міжнародному форумі мандрівників разом з колоритними росіянами.

Про свої враження від участі у форумі на своїй сторінці в Facebook написав В'ячеслав Даценко.

"Орда з декількох сотень росіян несподівано і одномоментно з'явилася в нашій тихої гавані і перетворила це місце в пекло. Точніше, в совок", - зазначив він.

Очевидець зазначив незвичайний одяг гостей, прикрашений портретами Путіна, Леніна, текстом з гімном Радянського Союзу. Крім цього, за словами Даценко, рівень культури росіян залишав бажати кращого.

Читайте також: На відкритті алкомаркета в Росії дітей розважали стриптизерки (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Чоловіки, п'яні вже (ще) з ранку. Жінки з обов'язковим животом, целюлітом, перепаленим дешевою фарбою волоссям і розмитим, намальованим обличчям влаштували черги скрізь. Вони бухали, блювали, стояли в чергах, голосно іржали під час їжі, ковтали голосні, гордовито кривили обличчя при погляді на будь-яке незрозуміле - а незрозумілим було все - і голосно питали один в одного "Наташка, а че він сказав !?" у відповідь на питання офіціанта "Tea or coffee?" ", - додав блогер.

Ці люди вороги, вважає Даценко. Причому вороги не тільки для України, але й для всього цивілізованого світу, підкреслив він.