Армія президента Сирії Башара Асада за підтримки російської авіації атакувала позиції повстанців.

"Військова операція почалася на південь від Алеппо", - сказало джерело в сирійському уряді, пише УНІАН з посиланням на Reuters.

Як повідомив головний спостерігач за дотриманням прав людини в Сирії Рамі Абдуларман, метою операції є територія, що прилягає до головної дороги на столицю Сирії Дамаск.

За даними джерел, армію Асада підтримують сотні військових з Ірану та бійців Хезболла.

Читайте також: Путін не врятує Асада - Олланд

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше президент Франції Франсуа Олланд заявив, що правлінню Асаду скоро настане кінець, а російська підтримка не допоможе йому втримати диктатуру.

Нещодавно схожу думку висловив американський президент Барак Обама - за його словами, російська місія у Сирії приречена на провал.

З кінця вересня російська армія допомагає Асаду воювати з повстанцями, мотивуючи присутність військ на території Сирії необхідністю боротьби з ІДІЛ.