На російському телебаченні відбулася сварка сирійця зі збіговиськом шанувальників політики президента Росії. Сирієць виступив проти військового вторгнення РФ до Сирії.

Про це написав у Twitter відомий російський блогер Рустем Адагамов.

"Сирієць на Першому каналі виступив проти Асада і військової операції РФ. Його відразу освистали і заткнули рота", - написав Адагамов.

"Що ви скажете з приводу боротьби з "Ісламською державою"?" - запитав ведучий у сирійця, якого запросили в студію програми.

"Я хочу сказати спочатку, що ІДІЛ - це дійсно терористи. Але чому вони з'явилися на сирійській землі, і звідки вони з'явилися? Вони з'явилися з двох причин. Перша: жорстокість режиму Асада проти свого власного народу. Вбито, за нашими розрахунками, не менше півмільйона людей. ІДІЛ вбив, може, кілька тисяч всього. Ось де терор? Цей режим, який півмільйона вбив", - сказав гість студії.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Він також підкреслив, що режим Башара Асада - джерело тероризму в Сирії, і що він проти російської військової операції в Сирії.

Після чого почалися перекрикування інших гостей, які не дали сирійцеві фактично нічого сказати. Його звинуватили в тому, що він не представник поміркованої опозиції, а "добре знає ІГІЛ зсередини".

Читайте також: Канада надає $ 10 млн на боротьбу з пропагандою Кремля

Нагадаємо, що 30 вересня цього року Росія почала здійснювати авіаудари по території Сирії, нібито проти терористів "Ісламської держави".