Портал Wikileaks опублікував листування директора ЦРУ Джона Бреннана зі зламаної електронної поштової скриньки на своєму сайті. Про це йдеться в повідомлені організації в Twitter.

Опубліковані документи періоду з 2007 по 2008 рік стосуються заборонених методів допиту, відносин з Іраном, а також завдань у роботі ЦРУ після трагедії 11 вересня 2001 року і закінчення "холодної війни".

Відзначимо, раніше американська газета New York Post розповіла, що хакер-підліток зламав пошту директора ЦРУ.

Джон Бреннан був призначений главою ЦРУ в 2013 році, до цього був радником президента США Барака Обами по боротьбі з тероризмом. Всього в розвідці Бреннан працює близько 25 років.

Читайте також: Пошту глави ЦРУ та американської нацбезпеки зламали хакери

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

WikiLeaks - міжнародна організація, що займається витоками таємної інформації та її подальшою публікацією на своєму сайті. Джерела інформації завжди залишаються анонімними. Організацію було засновано в грудні 2006 зусиллями австралійця Джуліана Ассанжа.