Посол РФ у Великобританії Олександр Яковенко використав знімок голлівудського актора Кела Пена в образі терориста. Таким чином він прокоментував відмову США від підтримки Іраку, якщо той попросить допомоги у Росії.

Про це пише Апостроф.

Кадр з голлівудської комедії російський дипломат розмістив у своєму Twitter.

Зокрема Яковенко висловив невдоволення словами голови Об'єднаного комітету начальників штабів ЗС США Джозеф Данфорд про те, що США "буде дуже важко надавати необхідну допомогу Іраку, якщо росіяни також будуть в цьому брати участь".

Читайте також: Російське посольство визнало Крим частиною України (фото)

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

На думку російського дипломата, від такого висловлювання Данфорду "терористи, повинно бути, радіють".

На запис Яковенко відреагував актор Кел Пенн, зображений на кадрі з комедії "Гарольд і Кумар: Втеча з Гуантанамо". У фільмі Кумар жартома надягає накладну бороду і тюрбан, після чого зображує катастрофу літака, чим приводить в жах пасажирку навпроти.

Пенн у своєму записі зазначає, що не міг перестати сміятися, коли побачив, як посол всерйоз використовував цю картинку.

Пізніше на офіційному акаунті посольства РФ у Великобританії підкреслили, що знайти терориста, який по-справжньому сміється не так-то просто. При цьому представники посольства похвалили Пенна за переконливу гру.