У Швеції помер чоловік, який сьогодні в масці і з мечем скоїв напад на школу. Про це повідомляє Expressen.

Вбивця помер у лікарні, куди був доставлений після того, як поліція відкрила вогонь і поранила його.

"Ми провели обшуки у помешканні правопорушника, знайшли там цікаві речі, але поки не будемо вдаватися в деталі. Раніше злочинець не був відомий поліції", - сказав один із поліцейських.

Один із учнів школи надав фото, на якому нібито зображений нападник, який позує у шкільному коридорі перед тим, як вчинити напад.

Ще один учень розповів, що спершу всі сприйняли інцидент як жарт.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"На ньому була маска, чорний одяг, довгий меч", - розповів про нападника очевидець.

Читайте також: У Британії заарештували 13-річну дівчинку за підозрою у вбивстві

За словами іншого свідка, їхній учитель вийшов у коридор і намагався зняти маску з чоловіка, але той напав на нього та зарубав мечем.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, в Швеції озброєний мечем чоловік у масці скоїв напад на школу. Він встиг поранити чотирьох осіб. Один вчитель помер на місці, а пізніше в лікарні помер один з учнів. Ще одна дитина та вчитель знаходяться у важкому стані.