У Канаді потонуло 20-тиметрове трьохпалубне судно "Левіафан". Рятувальники знайшли всього п'ятеро загиблих і продовжують пошуки, наразі врятували 18 людей із 27.

Про це пише УНІАН.

"Громадяни яких саме країн загинули, поки що невідомо. Тих, хто вижив, відправили до центрального госпіталю міста Тофіно", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На узбережжі Лівії знайшли 29 загиблих

"Левіафан 2" належав станції спостереження за китами Jamie's. Сезон планували закрити 31 жовтня, а всього за плечима станції - 30 років досвіду вивчення китів.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Погода в день аварії була сонячною і без вітру. Плавзасіб вийшов із порту Тофіно і затонув біля невеликого острова Варгас. Причини аварії встановлюють, але одна із популярних версій - корабель міг перевернути кит.

Довідка. Тофіно розташований на Острові Ванкувер, який відділений протокою Джорджія від материка. Це гарна зона для туристів, які хочуть поспостерігати за сірими китами Тихого океану.