Володимирські журналісти розгледіли у іграшкових їжаків з місцевого магазину "первинні статеві ознаки" замість пупков.

Про це пише "Медуза".

"Недвозначні рожеві отвори внизу живота іграшки натякають на гендерну приналежність тварини настільки явно, що викликають одночасно і сміх, і переляк. Назріває питання, навіщо їжачків поділили на жінок і чоловіків? До слова, чоловіків-то в продажу немає. Щоб діти пальцем копирсалися в їжачка?" - Обурено написала журналістка володимирськоЇ газети "ТВ-МІГ".

Журналістка також звернулася до уповноваженого з прав дитини у Володимирській області Геннадію Прохоричеву, який розділив обурення плюшевими їжачихами зі статевими органами.

Читайте також: "Путінштрассе" з'явилася біля кладовища у Росії (фото)

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Їх треба прибирати. Їх же шиють в підвалах московських, напевно. Це все невипадково. Це все робиться спеціально для розбещення нації з дитячого віку. Такого роду "їжачків" закидають, щоб перевірити реакцію суспільства. Тут підтекст раннього статевого виховання. Якщо ми ніяк не відреагуємо, то скоро з'являться ще й їжачки-хлопчики", - заявив Прохоричев.

У коментарі радіо "Говорит Москва" Прохорич повторив тезу про глибину отвору і зазначив, що за формою це дірка, тоді як пупки прийнято робити "з такої блямбочки". Він повідомив, що додзвонився до представника магазину і там погодилися прибрати з прилавка "непристойних" їжаків.