Нью-Йоркський поліцейський союз закликає бойкотувати фільми Квентіна Тарантіно через участь режисера в антиполіцейської демонстрації, що пройшла в суботу в Вашингтон-Сквер-Парку. Пише Cinemaholics.

"Коли я бачу вбивства, я не збираюся стояти на місці... Я повинен назвати вбивство вбивством і вбивць вбивцями. Я свідома людина. І якщо ви знаєте, що відбувається, ви повинні встати проти цього. Я тут, щоб сказати, що я на боці убитих ", - висловився Тарантіно.

У свою чергу, в асоціації поліцейських профспілок сказав у відповідь, що не здивовані такою позицією Квентіна, адже він заробляє собі на життя прославлянням злочинів і насильства.

Читайте також: Єфремов тролить Путіна віршем про "дно руского міра" (відео)

"Офіцери, яких Тарантіно називає вбивцями, не живуть в одній з його розбещених кінофантазіях - вони ризикують і іноді жертвують своїм життям, щоб захистити суспільство від злочинів і беззаконня. Прийшов час оголосити бойкот його фільмам ", говорить Патрік Лінч.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще