Корпорація Roshen офіційно спростувала заборону поставок товарів компанії до Європейського Союзу.

Про це розповіли у прес-службі холдингу сьогодні, 29 жовтня.

"На поточний період часу до переліку продукції, яка експортується в країни Європейського союзу, не входять кондитерські вироби, у складі яких містяться горіхи", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенківські цукерки заборонили ввозити в Євросоюз

Ця інформація з'явилась у відповідь на поширені в українських та зарубіжних ЗМІ відомості, з посиланням на заступника міністра аграрної політики України Владиславу Рутицьку, нібито Євросоюз заблокував експорт української кондитерської продукції, що містить горіхи, в тому числі і цукерки Roshen.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Довідка. Корпорація Roshen - одна з найбільших кондитерських корпорацій світу. Центральний офіс розташовується в Києві. Назва утворена з центральних букв прізвища засновника корпорації - чинного Президента Петра Порошенка.

Щорічний обсяг виробництва корпорації становить 450 тисяч тонн.