Родичі загиблих у катастрофі російського авіалайнера в Єгипті громадян України запрошені до Санкт-Петербурга для проведення ДНК-аналізу.

За попередніми даними, впізнання тіл загиблих при катастрофі літака авіакомпанії "Когалимавіа" Airbus A-321 на Синайському півострові буде проходити в РФ.

Російської сторона попросила родичів приїхати в Санкт-Петербург для проведення ДНК-аналізу і ДНК-ідентифікації тіл загиблих, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

Читайте також: Залишки зруйнованого в повітрі літака A321 шукають в радіусі 20 км від падіння

"Генеральне консульство України в Санкт-Петербурзі і посольство України в Єгипті підтримують безпосередній зв'язок з рідними загиблих українців. Консульська установа України в Санкт-Петербурзі надасть сприяння у зустрічі і розміщенні родичів загиблих громадян України, проведенні ідентифікації, оформленні документів і репатріації тіл на Батьківщину" , - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті українського зовнішньополітичного відомства.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще