Зіткнення відбулися в афганських провінціях Кундуз і Гільменд.

Близько 44 бойовиків радикального руху "Талібан" ліквідовані в неділю в результаті двох зіткнень в провінціях Афганістану, повідомляє агентство Сіньхуа з посиланням на дані влади країни.

Перше зіткнення відбулося в південній провінції країни Гільменд. За словами голови місцевої поліції Набі Ян Муллахіл, в результаті операції ліквідовані 30 бойовиків.

"Десятки талібів взяли штурмом дорожній поліцейський пост в районі Нахрі-Сарай в 10:00 за місцевим часом в неділю, що викликало велику перестрілку, що тривала до 15:00 за місцевим часом, в результаті чого 30 бойовиків убито, інші були вимушені бігти", - цитує главу поліції агентство.

Читайте також: Афганські сили відновили контроль над районом Ґормах

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За даними місцевої влади, тільки один поліцейський отримав поранення в результаті перестрілки.

Друге зіткнення відбулося в північній провінції Афганістану Кундуз. Як повідомляє агентство, в результаті цього конфлікту знищені 14 бойовиків.

"Сили безпеки почали операції проти таємних укриттів" Талібану "в селі на півночі провінції в неділю вранці, і, на даний момент, 14 бойовиків, включаючи підпільного главу" Талібану "району Муллу Шакиба, ліквідовані", - повідомив агентству глава провінції Кундуз Насреддін Сааді .