Позашляховики "Macan Turbo" та "Macan S" зникнуть з ринків усього світу. Таке рішення прийняла німецька компанія "Porsche" через брак, який допустили під на виробництві. Повідомляє Deutsche Welle.

60 тис машин, які відкликають із ринків, мають проблеми із герметичністю в системі подачі палива. Компанія запевняє, що такий дефект не вливає на безпеку водія та пасажирів. Проте можливий витік топлива.

Тому Porsche звертається до усіх автовласників, які придбали "Macan Turbo" чи "Macan S": якщо у салоні відчуватиметься запах горючого, необхідно відразу звернутися до сервісного центру компанії.

Це вперше компанії вдається до такого масштабного заходу.

Читайте также: Російський літак Airbua А-321 повторив долю боїнга МН-17 - експерти

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що концерн Fiat Chrystel відзивав 894 тис авто Jeep, Dodge, Fiat, які мали проблеми із подушками безпеки та антиблокувальною системою гальм.