Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу повідомив, що на парламентських виборах країни перемогла правляча партія "Справедливості і розвитку" президента Ердогана.

Про це пише Російська служба Бі-Бі-Сі.

"На мітингу прихильників партії прем'єр пообіцяв перебудувати країну таким чином, щоб врахувати думку кожного громадянина, незалежно від політичних уподобань", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Парламент має тиждень на ухвалення законів для безвізового режиму

Згідно інформації, при майже повністю підрахованих голосах виборців, результат партії "Справедливості та розвитку" дозволяє їй розраховувати на більшість у меджлісі. Це дозволить партії самостійно сформувати новий уряд.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За останні півроку, це вже другі вибори до парламенту. На попередніх провладна партія не спромоглася отримати більшість в парламенті, сформувати коаліційний уряд також не вдалося.

Нагадаємо, партія "Справедливості і розвитку" Туреччини, згідно з даними Центральної виборчої комісії з результатами підрахунку 67% голосів, є лідером на дострокових парламентських виборах.