Відомого в Карелії журналіста Вадима Штепу оштрафували за статтею "пропаганда нацистської символіки".

З'ясувалося, що в серпні в соцмережі "ВКонтакте" Штепа запостив у себе на стіні візитку лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша.

Рішення про штраф за вчинок Штепи ухвалив Петрозаводський міський суд, передають російські ЗМІ.

"Визнати Штепу Вадима винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею" пропаганда нацистської символіки "і призначити покарання у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі рублів", - заявила суддя Вікторія Полякова.

Читайте також: На Корбана завели нову справу

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сам журналіст зазначив, що він побував на виборах в Україні в якості спостерігача, після чого написав про це в соцмережі, розмістивши у себе на "стіні" прапор "Правого сектора" разом з візиткою Яроша.

"Це, напевно, моя помилка, але я робив це не з метою пропаганди, а з інформаційними цілями... На даний момент все видалено", - підкреслив Штепа.

Він також додав, що не буде подавати апеляцію.