Після авіакатастрофи в Єгипті громадяни Росії не хочуть летіти на відпочинок за кордон.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією Російського союзу туріндустрії, продажі туристичних путівок почали падати на вихідних і загалом впали на 30-50% по відношенню до минулого тижня.

Таке падіння попиту по всіх туристичних напрямках експерти пояснюють тим, що росіяни бояться купувати путівки за кордон, поки не буде точно встановлена ​​причина падіння російського літака в Єгипті.

Читайте також: У тілах пасажирів літака А321 знайшли металеві осколки

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В Асоціації туроператорів Росії підтвердили зниження попиту на тури і прогнозують, що воно досягне піку у четвер, 5 листопада, але вже через два тижні ринок знову стабілізується.

При цьому у відомстві заявили, що близько 1% туристів з оплаченими рейсами компанії "Когалимавіа" здали свої квитки. Також багато людей просять турфірми поміняти квитки в Єгипет на інші напрямки.

Нагадаємо, в суботу, 31 жовтня, сталася катастрофа російського авіалайнера компанії "Когалимавіа", який слідував по рейсу Шарм-еш-Шейх-Санкт-Петербург.