Президент США, даючі коментарі щодо катастрофи Airbus А321 на Сінайському півострові, сказав, що занадто рано говорити про причини трагедії. Адже ще не завершилося розслідування. Передає CNN.

Хоча зазначив, що теракт розглядається як одна із можливих версій.
"Перш ніж публікувати заяви у ЗМІ про причини авіакатастрофи, необхідний час, щоб слідчі розібралися у ситуації. Можливо, що на борту була і бомба", - сказав Обама.

Читайте також: Трагедія А-321:Москва незадоволена заявами Вашингтона і Лондона

Нагадаємо, в російській авіакомпанії "Когалимавіа" заявили, що призупиняють рейси над територією Сінайського півострова.

Велика Британія з 4 листопада тимчасово призупинила виліт усіх літаків із Шарм-ель-Шейху (Єгипет). Вона вважає, що літак потерпів катастрофу через вибуховий пристрій на борту.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За Британією рейси над Сінаєм заборонила Ірландія.