Російський дизайнер та підприємець Артемій Лебедєв у черговий раз відзначився у негативному сенсі своїми гострими заявами. На цей раз під його критику потрапило місто Брест.

На своїй сторінці Livejournal він написав, що це місто не є героєм, адже усі його мешканці втекли після нападу нацистів. Лише Червона армія, за словами Лебедєва, захищала білоруське місто.

"Брест - не герой, а боягуз, якщо роздавати оцінки", - пише Лебедєв.

Такі заяви серйозно образили одного з ветеранів Другої світової Сергія Крамаренка. Він вважає, що дизайнер не має права виступати із такими заявами та звернувся до суду.

Московський міський суд з другої спроби задовольнив позов ветерана та змусив Лебедєва виплатити штраф у розмірі один млн. рублів.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Читайте також: Біля Будинку культури в Тель-Авіві пройшов мітинг проти Кобзона (фото)

Нагадаємо, Артемій Лебедєв під час Майдану активно підтримував позицію Путіна. Через політичні погляди у нього виник конфлікт з київським офісом своєї студії. Він звільнив увесь штаб та закрив українську філію.