Якщо Росія до кінця року не виконає Мінські угоди, санкції проти неї повинні бути автоматично продовжені.

Про це заявив прем'єр-міністр Литви Альгірдас Буткявічюс на зустрічі глав уряду країн Балтії та України, повідомляє видання Delfi.

"Росії слід нагадати про зобов'язання Мінських угод. Якщо Мінські угоди не будуть належним чином втілені в життя до кінця цього року, то санкції повинні бути автоматично продовжено", - сказав прем'єр.

Читайте також: У РФ тілами виклали портрет Путіна (відео)

Під час зустрічі Буткявічюс повторив, що вибори в місцеві органи влади в Україні проходили демократично, і це важливий крок до зміцнення демократії в країні. Він також нагадав, що Литва підтримує реформи Києва у найважливіших сферах.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Учасники зустрічі також обговорили прогрес України в справі досягнення безвізового режиму з Євросоюзом і питання реалізації економічної частини Договору України з ЄС про асоціацію.

Раніше президент Європейської Ради Дональд Туск заявив, що Росія не виконала повністю умови Мінських угод, і це повинне бути враховане Європейським Союзом при наступному перегляді санкцій щодо РФ.