Глава католицької церкви в дитинстві мріяв стати м'ясником. Пише Інтерфакс-Україна.

"У Буенос-Айресі, звідки я родом, не було таких магазинів, як зараз. Я з мамою та бабусею ходив за покупками на ринок. Там можна було купити м'ясо та зелень. Мені тоді було чотири роки. М'ясник і зеленяр мене запитали, ким я хочу стати, коли виросту. І я відповів, що м'ясником ", - розповів Папа Римський.

Понтифік зазначив, що дуже сумує за тим часом з дитинства, коли можна було спокійно гуляти на вулиці. Він жив в небагатому районі аргентинської столиці. Дуже любив грати з хлопчиськами у футбол у сквері. Його часто призначали воротарем, хоча гравець з нього був нікудишній.

Читайте також: Росія передала Китаю їх "історичні землі"

Нагадаємо, що Папа Римський став зразковим світовим лідером для молоді за підсумками опитувань Всесвітнього економічного форуму.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще