Російській владі замість участі у військових операціях в Сирії і на Донбасі порадили зайнятися... крадіжками всередині країни.

Про це на своїй сторінці написав російський журналіст, професор Сергій Медведєв.

"Кремль взявся грати в глобальні шахи. "Ми теж вміємо в геополітику "- ввічливі люди, гібридні війни, високоточна зброя. У підсумку гуркіт посуду, роздертий Донбас, збитий Боїнг, санкції, втрачена Україна, розширення НАТО, а тепер ще і Ісламську Державу додому привезли на крилах Когалимавіа", - написав він.

"Хлопці, з вашим умінням рахувати ризики сиділи б удома, не сунулися б за ворота, кради - не хочу. Олімпіада, футбол, ЦКАД, плитка в Москві, бази в Арктиці, міста на Марсі, пиломатеріалу вистачить на 100 років вперед, всі давно вже звикли і змирилися. Але ні, захотілося слави, красивих понтів. Ось вони ваші понти тепер, лежать уламками в поле під Сніжним і в синайських пісках", - зазначив Медведєв.

Журналіст стверджує, що біда в тому, що "гопники з підворіття уявили себе Джеймсами Бондами, але складний світ щораз ставить їх на місце".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще