Британське видання The Telegraph повідомляє, що радикальні прихильники Ісламу зі Сполученого Королівства могли бути причетними до падіння російського літака біля Синайського півострова.

Видання наголошує, що інформація не є підтвердженою, але відомо, що британці, які спеціалізуються на техніці, могли допомогти із виготовленнями вибухівки для літака. Можливі терористи зараз проводять терористичні навчання у Сирії.

Британська технічна розвідка GCHQ почула на перехоплених аудіозаписах розмову людей, акцент яких схожий та лондонський та бірмінгемський. На отриманому файлі чутно, як ісламісти святкують падіння літака.

Британський прем'єр Девід Камерон заявляв про позицію своєї країни щодо цієї трагедії. У Сполученому Королівстві схиляються до думки, що аварія не була технічною, а її скоїли терористи.

Читайте також: Берлін розглядає версію причетності ІДІЛ до катастрофи А321

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, авіакатастрофа російського літака трапилась 31 жовтня. Усі члени екіпажу та пасажири, які прямували із Шарм-ель-Шейху додому, загинули.