Українське підприємство "Антонов" представило новий військово-транспортний літак Ан-178 на авіасалоні Airshow-2015 в ОАЕ.

Авіасалон у Дубаї триватиме до 12 листопада, але вже зараз Ан-178 користується великим попитом, повідомив блогер zloy-odessit у своєму живому журналі.

"Нове дітище ДП "Антонов" позиціонується як заміна Ан-12 і С-160, тож на нього накинули оком іноземні замовники, і ще до офіційного відкриття авіасалону було відомо про низку зустрічей і переговорів з питання придбання цієї "пташки", - написав він.

Читайте також: Оригінальний АН-24 для селфі з'явився в Жулянах (фото)

Повідомляється, що літак може ефективно використовуватися в умовах Африки та Близького Сходу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Крім цієї моделі, на виставці Dubai Airshow 2015 представлять проект багатоцільового Ан-132, авіаційного комплексу морського патрулювання і розвідки Ан-148-300 МП і Ан-148-100", - написав блогер.

"Здивувати Емірати буде чим!", - додав він.