Єгипетський туризм понесе великі збитки через відсутність російських та британських туристів у країні. Про це повідомляє видання AlArabiaсо із посиланням на міністра з туризму Хішама Заазу.

Річ у тім, що британці та росіяни складали третину від усіх туристів у Єгипті. Лише одні мешканці РФ були половиною зі всіх відпочиваючих у країні. Тепер єгипетська економіка має придумати інші шляхи закриття дір у бюджеті, адже збитки сягнуть до 280 млн доларів щомісяця.

Заазу розповів, що його країна планує масштабну рекламну акцію у Сполученому Королівстві та РФ. Таким чином єгиптяни планують пом'якшити заборони у країнах та запевнити у безпечності відпочинку у Єгипті.

Також відомо, що Каїр просуватиме рекламу в інших країнах. Ця акція буде направлена на країни Персидської затоки та держави на півночі Африки.

Читайте також: Кандидат у президенти США погрожує Путіну збільшенням військ у Європі

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, після авіакатастрофи біля Синайського півострову уряди РФ, Британії, Франції та Нідерландів заборонили або частково заборонили польоти до Єгипту. Після трагедії загинули усі пасажири та члени екіпажу літака.