Сьогодні під арешт потрапили двоє племінників першої леді Венесуели Силії Флорес. Кампо та Франциско Флоресів заарештували на Гаїті та відправили до США для суду, повідомляє BBC.

Відомо, що чоловіки готували масштабну контрабандну акцію до Сполучених Штатів. Вони мали намір перевезти 800 кілограмів кокаїну.

Флоресів затримали в аеропорті Порт-о-Пренс, після їхньої рейсу з Венесуели. Родичі президента Ніколаса Мадуро мають дипломатичні паспорти, але не мають дипломатичного імунітету.

Обидва підозрюваних постануть перед американським правосуддям у Нью-Йорку. Кампо та Франциско планували перевезти до США кокаїн через Гондурас.

Читайте також: Вийшов серіал "Нарко" від Netflix (відео)

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що Силія Флорес є дуже впливовою жінкою у себе на батьківщині. У 1994 році вона врятувала тодішнього президента Уго Чавеса від в'язниці після спроби здійснити державний переворот.

Нещодавно в іншій латинській країні Колумбії вбили головного наркобарона та лідера прихильників комунізму Віктора "Мегатео" Наварро.