У п'ятницю, 13 листопада на Велику Британію обрушився ураган "Ебіґейл". В результаті негоди тисячі будинків залишилися без світла, закриті школи. Про це пише видання The Sun.

Як повідомляється, буря почала рухатися приблизно о першій годині ночі від Гебридських і Шетландських островів зі швидкістю 160 км на годину. Метеорологічне бюро зробило попередження про "жовтий" рівень погодної небезпеки і заявило, що сильний вітер, зливи і грім можуть охопити більшу частину Шотландії та частина південно-західній Великої Британії.

Водії автомобілів і пасажири громадського транспорту були попереджені про те, що злива і пориви вітру можуть викликати серйозні порушення дорожнього руху в годину пік. Поромні переправи в Шотландії були скасовані.

Влада Гебридських і Західних островів розпорядилися тимчасово закрити школи. Видання підкреслює, що влада Оркейскіх островів можє послідувати їх прикладу.

Коли вибухнула буря, один з британців зробив спробу забратися на найвищу точку Британських островів - гору Бен-Невіс. Один з гірських рятувальників написав на своїй сторінці в Facebook, що чоловік був знайдений на високому сніжному схилі з травмами грудної клітки і був доставлений до підніжжя гори.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Злива в Ірані забрала життя вісьмох людей

В даний час інженери ведуть роботи з відновлення електрики. За прогнозами синоптика, ураган "Ебіґейл" продовжить бушувати протягом усього дня.

Раніше повідомлялося, що через шторм "Фрея" у Швеції 4,5 тис. будинків залишилися без електрики.