Під час огляду автомобіля чоловіка, затриманого на початку листопада, німецька поліція виявила кілька кілограмів тротилу, автомати і боєприпаси. Відзначається, що він їхав до Парижу.

Про це передає Bayerischer Rundfunk.

Поліція баварського міста Розенхайм затримала громадянина Чорногорії, який імовірно є спільником терористів, які скоїли теракти в Парижі. За даними журналістів Bayerischer Rundfunk, затримання відбулося ще 5 листопада, про нього проінформували французькі правоохоронні органи.

Нагадаємо, в результаті нічних терористичних актів і штурму в Парижі загинули більше 153 людини. Більше 200 - отримали поранення. 80 з них знаходяться в критичному стані.

Поліція Парижа заявила про вісім знищених терористів. Сім з них використовували пояси смертників.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як стало відомо, 112 людей загинули в концертному залі Bataclan, де терористи захопили заручників. Згодом поліція почала штурм театру. В результаті оперативних дій двох терористів вдалося знищити. Однак операція завершилася значними втратами серед людей.

Крім цього, теракти сталися поруч зі стадіоном Stase de France, де йшов матч футбольних збірних Франції та Німеччини і в ряді інших кварталів Парижа. Там загинули десятки людей, багато отримали поранення.

Читайте також: Теракти в Парижі: понад 153 людини загинуло та сотні поранені

За даними очевидців, нападники під час стрілянини вихваляли Аллаха і кричали: "Це за Сирію".

Як повідомив прокурор французької столиці Франсуа Моленс, теракти в Парижі відбулися одночасно в шести точках.

Президент Франції Француа Олланд оголосив у місті режим НС і ввів війська.