Увечері 12 листопада газета "Московський комсомолець" розмістила на своєму сайті вульгарний колаж. На ілюстрації зображено згвалтування головного редактора французького журналу Charlie Hebdo Жерара Біара.

Колаж розміщений на сайті видання.

На картинці Біар схилений і міцно прив'язаний до поручня, а ззаду впритул до нього стоїть чоловік. Замість його голови - карикатурна картинка араба з малюнків французького тижневика.

Таким чином, "Московський комсомолець" помстився за карикатури Charlie Hebdo на тему катастрофи російського лайнера в Єгипті.

Автор ідеї - Андрій Будаев. Біля колажу розташувалася колонка Олександра Минкина під назвою "Ти цього хотів, Шарлі".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Гола, зв'язана, лежача людина - це головний редактор" Шарлі Ебдо ". З ним позаду щось робить голий чоловік. Здогадалися, що? Здогадалися, куди? А чи здогадалися, чому? Тому що" Шарлі "опублікував на обкладинці нову карикатуру. Карикатуру на підірваний пасажирський літак, де загинули 224 ... Краще б не помітити, та не вийшло", - зазначив Мінкін.

Читайте також: У Charlie Hebdo дали нову скандальну карикатуру на крах А321 (фото)

Як повідомлялося раніше, депутат Держдуми РФ, Володимир Жириновський закликав відмовитися від французьких товарів у відповідь на карикатури Charlie Hebdo.

Нагадаємо, французький журнал Charlie Hebdo порівняв крах А321 з порнографією. На обкладинці номера художники зобразили російський літак, в хвостову частину якого врізається ракета. Малюнок супроводжується підписом: "Крах над Сінаєм! Нарешті порно!".