Політики Демократичної партії США висловились стосовно методів боротьби із терористами "Ісламської держави". Їхні дебати були присвячені терактам у Парижі.

Про це повідомляє BBC.

Кандидат у президенти Берні Сандерс висловився із критикою на адресу Гілларі Клінтон. Він вважає, що підтримка війни в Іраку призвела до кризи на Близькому Сході.

У свій захист Клінтон заявила, що Америка не може самотужки вести боротьбу зі світовим тероризмом. Вона закликає Туреччину та країни Персидської затоки до більш активних дій.

Керівник штату Меріленд Мартін О'Меллі також став в опозицію Клінтон. Він впевнений, що саме Штати - головна сила у протистоянні "Ісламській державі".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Дебати відбувались у штаті Айова. Більшість часу політики присвятили темі терактів у Франції. Своє засідання вони розпочали із хвилини мовчання.

Читайте також: Події в Парижі обговорять на саміті G20

Нагадаємо, терористи організували шість одночасних нападів на громадян у Парижі у п'ятницю пізно ввечері. В результаті загинули близько 150 людей.