Представники збройних сил США працюватимуть зі своїми французькими колегами над тим, щоб збільшити інтенсивність авіаударів по позиціях бойовиків угруповання "Ісламська Держава". Про це під час саміту G20 у Туреччині заявив віце-радник із національної безпеки Білого дому Бен Родс, передає Reuters.

Він зазначив, що удари будуть наноситися безпосередньо по "больових точках" джихадистів в Сирії та Іраку.

Також Родс заявив, що в терористичного угрупування "Ісламська держава" є наміри здійснити атаки проти всіх членів міжнародної коаліції, однак США не мають даних про прямі загрози їх національній безпекці.

Нагадаємо, пізно ввечері 13 листопада в Парижі терористи вчинили криваву атаку у шести місцях, вбивши щонайменше 129 осіб. 99 людей перебувають вкрай важкому стані.

Читайте також: Французька поліція знайшла ще один автомобіль терористів

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Відповідальність за ці теракти взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

Президент Франції Франсуа Олланд оголосив в країні триденну жалобу за загиблими. Однак спецоперація проти "Ісламської держави" не припиняється.