У Москві 18 листопада вже другий у цьому році бригадний комплект оперативно-тактичного ракетного комплексу (ОТРК) "Іскандер-М" переданий Міноборони РФ. Дана зброя буде розміщена на півдні Росії. Про це заявляє ТАСС.

"Сьогодні НПК "КБМ" і підприємства кооперації здали Міністерству оборони шостий в рамках довгострокового контракту бригадний комплект ОТРК "Іскандер-М". Церемонія пройшла на полігоні Капустін Яр ", - заявив генеральний конструктор КБ Валерія Кашина.

Читайте також: У РФ похвалилися потужними авіаударами по Сирії (відео)

"Іскандер-М" призначений для знищення на відстані до 500 кілометрів таких цілей, як ракетні комплекси і реактивні системи залпового вогню, далекобійна артилерія, командні пункти та вузли зв'язку, а також літаки і вертольоти на аеродромах.

Нагадаємо, розміщення на півдні Росії оперативно-тактичних комплексів Іскандер-М є потенційною загрозою для безпеки півдня, центру та сходу України.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще