Наразі у передмісті Парижу триває операція по затриманню членів терористичної організації ІДІЛ. Reuters повідомляє, що арештовані бойовики планували ще один напад.

Правоохоронці узяли п'ятьох членів ІДІЛ. Вони планували теракт у бізнес-кварталі неподалік від Парижу - Ла-Дефанс. Також відомо, що двоє ватажків угрупування все ще на волі.

Під час операції поранення отримали п'ять оперативників французького спецзагіну. Оперативні дії стражів порядку тривають і досі.

Читайте також: В передмісті Парижа знову вибухи - вбито двох терористів

Нагадаємо, теракт у Парижі стався 13 листопада. Кілька угрупувань із "Ісламської держави" одночасно влаштували шість нападів на людей у громадських місцях. Загинули 129 осіб.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Після цієї трагедії країни ЄС підсилили охорону на кордонах та у містах. Відомо про чисельні евакуації та підозрілі предмети у людних точках.