У столиці Франції очевидці зняли на відео акцію, яку пройшов молодий чоловік. Він закрив свої очі хусткою і встав на середині площі неподалік від місця терактів, що відбулися 13 листопада в Парижі. Поруч він поставив табличку, на якій написав: "Я мусульманин, але мені кажуть, що я терорист. Я довіряю тобі, а ти довіряєш мені? Якщо так, то обійми мене ". Реакція перехожих показала, що, незважаючи на теракти, довіру між людьми збереглося, пише Medialeaks.

Ось уже кілька днів поспіль безліч людей приходить на місця трагедії 13 листопада, щоб висловити співчуття всім загиблим в серії терактів. Один молодий чоловік вирішив провести акцію прямо на одній з вулиць Парижа. Він став у центрі вулиці, зав'язавши свої очі хусткою, і розвів руки для обіймів. Внизу на картонці він написав, що всі вважають його терористом тільки тому, що він мусульманин.

Читайте також: Маленький француз підкорив інтернет поясненням теракту в Парижі (відео)

"Я довіряю тобі, а ти довіряєшся мені? Якщо так, то обійми мене ", - написав він на табличці.

Спочатку люди підходили до нього по одному, знімаючи його на телефон. Але пізніше, до його радості, відразу кілька людей не побоялися обійняти незнайомця, висловлюючи свою толерантність. Деякі жінки плакали через зворушливості відбувається. Після проведення акції молодий чоловік зняв пов'язку і подякував кожному, хто обійняв його.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Я хотів би подякувати кожному, хто обійняв мене. Я мусульманин, але це не робить мене терористом. Я нікого не вбивав. Більш того, в цей день був мій день народження, але я не виходив з дому", - сказав хлопець.