Гродненський обласний суд засудив до страти чоловіка, визнаного винним у вбивствах, крадіжках і розбої, пише Лента.

"За сукупністю вироків обвинуваченому остаточно призначена виняткова міра покарання - смертна кара - розстріл з конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні суду.

Читайте також: Адміністрація Путіна вважає, що 90% росіян схвалюють смертну кару

Раніше судимий 29-річний житель Лідського району Гродненської області був визнаний винним у кількох крадіжках, а також в розбої із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження. Чоловік вбив двох осіб з особливою жорстокістю, а також вчинив замах на вбивство, щоб приховати інший злочин.

Вирок може бути оскаржений або опротестований у Верховному суді.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що Білорусь - єдина країна в Європі, де застосовується смертна кара. У 1996 році питання про її скасування виносився на загальнонаціональний референдум, за підсумками якого за збереження цього виду покарання проголосували майже 80,5% опитаних.